Київський трамвайний маршрут №2, який запустили на час реконструкції Борщагівського шляхопроводу на перетині проспектів Комарова і Леся Курбаса, з 1 липня став платним.

Про нововведення повідомили місцеві мешканці у соцмережах.

Популярні маршрути швидкісного трамвая №1 і №3 закрили з 22 червня. “Двійка” почала курсувати від проспекту Корольова до станції “Ромена Ролана”.

“Скориставшись маршрутом трамвая №2, сьогодні вранці виявилося, що з 1.07 він платний! Хоча на офіційному сайті” Київпастранс “була і є інформація, що маршрут під час ремонту моста буде безкоштовним, думаю, як компенсація незручностей під час ремонту. Але немає, лафа закінчилася “, – пише житель Микола Волочий в співтоваристві” Борщагівка інфо “.

“Я теж сьогодні вранці їхала на трамваї №2, без талона не пропускали”, “На” Ромена Ролана в сторону Борщагівки закриті турнікети. Сидить касир і тітонька в будці … Платний проїзд “, – підтверджують інші кияни.

В “Київпастрансі” цю ситуацію поки ніяк не прокоментували.

Рух швидкісного трамвая з Борщагівки у Києві скасували 22 червня.До 30 вересня хочуть відновити трамвайний рух, якщо не виявлять нових проблем із конструкцією мосту. На цей час залишать по одній смузі для автотранспорту.