Про кандидатів у мери міст-мільйонників від президентської партії повідомляє сайт “Хрещатик.news“, посиланням на Страна.ua.

Київ — Ірина Верещук

Ірина Верещук була представлена Володимиром Зеленським як кандидат в мери столиці ще 16 червня 2020 року. Вона вже має досвід керування на посаді мера, адже займала цю посаду у 2010 році, була мером міста Рава-Руська у Львівській області. Вона дотримується помірних поглядів та продовжує опонувати попередній владі.

Харків — Олексій Кучер

Олексій Кучер — це чинний губернатор Харківської області та назначив його сам Президент у листопаді минулого року. В минулому, Олексій Кучер працював адвокатом, захищав чимало VIP-осіб: суддів, депутатів. Минулого літа потрапив у Верховну Раду від партії “Слуга Народу”. Знаходиться в жорсткій опозиції з дійсним мером Харкова Геннадієм Кернесом.

Дніпро — Сергій Риженко

Сергій Риженко — з 2011 року головний лікар Дніпровської обласної лікарні. Раніше очолював пост заступника міністра охорони здоров’я та головного санітарного лікаря України. У 2015 році Риженко був обраний депутатом обласної ради від партії “Солідарність” Петра Порошенка.

В декларації Риженка декілька квартир та земельних ділянок, є нерухомість у Київській області, більшість майна записано на громадянську дружину.

Одеса — Олег Філімонов

Олег Філімонов — гуморист, учасник КВК та “Джентльмен-шоу”. За словами артиста взяти участь у виборах запропонував сам Президент України, тому він не зміг відмовитися. Олег Філімонов високо оцінює свої шанси на перемогу, адже вважає себе відомим одеситом, якого дуже люблять люди.

Львів — Тарас Кльофа

Тарас Кльофа — заслужений лікар України, з 2015 року депутат Львівської міської ради, у якій представляв партію “Самопоміч”. У кінці травня Кльофа вийшов з партії та став позафракційним, а невдовзі приєднався до партії “Слуга Народу” від якої й балотується в мери Львова.

Свою міграцію між політичними партіями Тарас Кльофа пояснив тим, що Львів не може бути в опозиції до України, тому він йде на вибори с командою Президента.

Популярні новини зараз

Ще одна парафія Броварського району Київщини приєдналась до ПЦУ

У столиці прощаються із Максимом Матерухіним - підлітком, якого вбили на станції фунікулеру

На війні загинув пілот Мі-8, Віталій Пляка, що прорвався в оточений Маріуполь та зміг повернутись

На Київщині вела роботу наша ППО - КОВА

Показати ще

Нагадаємо, Через коронавірус місцеві вибори можуть скасувати: МОЗ

Читайте також:

Скасовано фінансування партій, програвших вибори

Благословення від батька: старший син Кличка йде на вибори мера

Поліція жорстко розігнала мітинг під стінами КВЦ, де проходить з`їзд Слуги народу із Зеленським (відео)