Поліція Київщини закликає мешканців до співпраці в умовах карантину через коронавірус. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news з посиланням на пресслужбу поліції Київщини.

В поліції нагадали, що якщо під час карантину будуть свідомо порушений епідрежим, правоохоронці будуть діяти рішуче і в рамках закону.

«Поліцейські столичної області проводять заходи, щоб не допустити розповсюдження небезпечної інфекції і вкотре звертається до громадян з порозумінням та відповідальністю віднестися до таких кардинальних, але дуже необхідних обмежень.

Для того, щоб ефективно протидіяти коронавірусу, ми повинні об’єднати наші зусилля, адже головна наша мета – це здорові люди та безпека.

Усі поліцейські заходи спрямовані на профілактику поширення корона вірусної інфекції на території області.

Однак, якщо громадяни будуть свідомо порушувати епідрежим, карантинні заходи, своїми діями наражати інших на небезпеку, тоді ми будемо діяти рішуче і в рамках закону. Винні понесуть відповідальність.

Правоохоронці застерігають від розповсюдження фейків, та нагадують про те, що довіряти треба тільки інформації з офіційних джерел.

Також просять повідомляти свідомих громадян про випадки порушення умов карантину, зателефонувавши на спецлінію 102. При цьому гарантують повну анонімність.

«Також поліція попереджає тих, хто розповсюджує фейки – за це передбачена адміністративна відповідальність. Довіряйте тільки інформації з офіційних джерел!

Тож, закликаємо людей до співпраці у цьому напрямку.

Шановні громадяни! Якщо Вам відомі випадки порушення умов карантину, телефонуйте на спецлінію 102. Анонімність гарантується! Поліція реагуватиме не всі повідомлення без виключень», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, В Київській області оголошений надзвичайний стан: КОДА

Популярні новини зараз

У Києві засуджено екс-тренера, який змусив двох неповнолітніх дівчат оголюватись та займатись проституцією

ВРП внесла подання на звільнення судді Тандира, якого обвинувачують у смертельній ДТП в стані алкогольного сп'яніння

На станції столичного метро померла людина

У Києві прощаються із українським письменником та видавцем Дмитром Капрановим

Показати ще

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал  – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

Під час карантину призупинили призов до армії

За торгівлю на ринках столиці каратимуть: КМДА