Зловмисники погрожували застосуванням насильства та знищенням майна. Про це повідомляє сайт Хрещатик.News з посиланням на пресслужбу Київської міської прокуратури.

«Київською міською прокуратурою спільно з Управлінням стратегічних розслідувань в місті Києві ДСР НП України затримано двох чоловіків, які вимагали у підприємця 700 тис. гривень із застосуванням насильства, погрозою нанесення тяжких тілесних ушкоджень та знищення майна (ч. 3 ст. 189 КК України)», – йдеться в повідомленні.

Слідчими було встановлено, що зловмисники надіслали  бізнес партнеру підприємця повідомлення із вимогами передати їм 700 тис. гривень, а у разі його відмови погрожували застосуванням насильства над ним та його близькими.

“Також зловмисники надіслали фото із зображенням автомобіля потерпілого, поруч з яким знаходилася пляшка із запальною сумішшю, тим самим висловлюючи погрозу знищення цього майна.

Надалі під час особистої зустрічі із потерпілим один із вимагачів наніс йому удар кулаком в обличчя, після чого висловив погрозу нанесення ще й тяжких тілесних ушкоджень, якщо останній не виконає вимоги”, – повідомили в прокуратурі.

Підприємець звернувся до правоохоронців.

Зазначається, що зловмисників затримали під час контрольованої передачі їм частини вказаних коштів у сумі 270 тис. гривень.

В пресслужбі повідомили, що наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманим про підозру та звернення до суду із клопотанням про обрання запобіжних заходів.

фото: Київська міська прокуратура

Нагадаємо, у Києві затримали чоловіка, який впродовж години підпалив три автівки

Читайте також:

Популярні новини зараз

Коли у столичних школах дзвенітиме останній дзвоник?

Неймовірну Великодню інсталяцію з квітів відкрили у Софії Київській

Метро столиці купляє електрообладнання на випадок блекатів

Американський благодійник викупив ЖК у Софіївській Борщагівці та вже надав квартири для переселенців

Показати ще

Марків вільний: українського військового визнали невинним у вбивстві італійського журналіста

У Києві з’явився новий затишний кишеньковий парк (фото)