Палію автівок повідомлено про підозру за фактом умисного пошкодження майна шляхом підпалу. Про це повідомляє сайт Хрещатик.News з посиланням на Відділ комунікації поліції Києва.

«Протягом години до чергової частини Печерського управління поліції почали надходити повідомлення про загорання автомобілів на вулиці Марії Приймаченко, Михайла Бойчука та Німанській. За вказаними адресами працювали рятувальники та слідчо-оперативна група районного управління поліції.

Правоохоронці провели огляд місця подій та встановили, що всі три загорання автомобілів сталися шляхом підпалу», – йдеться в повідомленні.

Оперативникам за кілька годин вдалось затримати палія.

“Ним виявився киянин 1993 року народження, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічних злочинів. Його затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Правоохоронці з’ясовують мотиви вчинку правопорушника”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу) Кримінального кодексу України.

Наразі суд обрав йому запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту.

Палію загрожує від трьох до десяти років ув’язнення.

Нагадаємо, вночі в Києві знов палили автівки, дві з підпалених належали одному власнику (фото, відео)

Читайте також:

Центр Києва перекритий через мітинг евробляхерів

У Відні вночі сталась серія терактів, кількість жертв зростає (відео)