Вчора, 5 березня, у соцмережах з’явилась інформація, що в школі №159 на вул. Генерала Тупикова, 22 в Києві отруїлись діти. За словами очевидців, до школи приїхали чотири карети швидкої допомоги. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news з посиланням на «Сьогодні».

Кореспондентам «Сьогодні» факт отруєнні дітей підтвердили у департаменті охорони здоров’я КМДА, додавши, що постраждалих відвезли в Охматдит.

Зазначається, що школярі могли отруїтися антисептиком.

“Батьки передали дітям антисептик, а вони його розлили в класі. В результаті опікове отруєння дихальних шляхів отримало двоє школярів. Їх госпіталізували”, – написали в «Сьогодні» з посиланням на джерело.

Сьогодні стали відомі подробиці надзвичайної події з дітьми в школі №159.

У Держпродспоживслужбі Києва розповіли, що стан дітей нормалізувався.

“Зараз стан дітей, які надихалися спиртовмісними речовинами, нормалізувався. Спочатку у класі стало зле вісьмом учням. У лікарню хотіли транспортувати шістьох, але згодом в Охматдит відвезли двох. Після огляду лікарів вже вчора ввечері вони були вдома. Як антисептик потрапив в школу , зараз з’ясовується – хтось приніс до школи велику банку. На жаль, такі побутові отруєння іноді стаються у навчальних закладах. Часто діти розпилюють у школах перцеві газові балончики”, – розповіли сайту “Сьогодні” у Держпродспоживслужбі Києва.

Нагадаємо, Через коронавірус закриють школи та скасують концерти: МОЗ

Читайте також:

16 школярів госпіталізували: в школі на Київщині розпилили сльозогінний газ

Хотіли пожартувати: в Києві школярки «замінували» дві школи