Кличко на щоденному онлайн-брифінгу наголосив, що справа його заступника й досі не зрушила з місця. Про це повідомляє Хрещатик.News.

18 квітня Миколу Поворозника відсторонили від обов’язків першого заступника голови КМДА через обшуки в його кабінеті і підозру в вимаганні хабара. СБУ затримала кур’єра, який віз Поворознику $125 тис. від компанії-забудовника. Але й досі правоохоронці не оголосили чиновнику офіційної підозри і не викликали Миколу Поворозника на допит. Мер Києва вимагає або довести провину колишнього першого заступника, або вибачитись перед ним.

«Я вимагаю офіційної інформації щодо фактів, які були оприлюднені або вибачень перед Поворозником. У цій справі потрібно якнайшвидше розставити крапки над «і». Винен ― відповідатиме за законом! Не винен ― для чого тоді хтось намагається дискредитувати міську владу?» — зазначив міський голова Києва Віталій Кличко.

Нагадаємо, за інформацією наших джерел, СБУ давно готова оголосити підозру, але Аваков виступає проти, намагаючись створити альянс з чинним мером Києва на наступних виборах.

Долучайтесь до нашого телеграм-каналу – читайте актуальні новини Києва!

Читайте також:

Я нікого покривати не буду: Кличко прокоментував ситуацію щодо Поворозника

Хабарів не брав: заступник голови КМДА Поворозник заперечує провину

Кличко звільнив Слончака та вибачився перед киянами та поліцейськими

Київ віднайшов кошти в бюджеті міста на доплати всім медикам столиці: Кличко