СБУ проводять обшуки у кабінеті першого заступника голови КМДА Миколи Поворозника. Про це повідомляє Хрещатик.News з посиланням на власні джерела.

За інформацією нашого джерела, першого заступника очільника міста підозрюють у здирництві $125 тис від компанії-забудовника.

За отримані через посередника гроші Поворозник мав вплинути на прийняття рішення щодо узгодження умов та обмежень забудови. Посередника затримали з частиною хабаря –  $60 тис – на руках.

Обшуки у кабінеті заступника голови КМДА тривають.

Фото: 112.ua

Нагадаємо, Микола Поворозник є першим заступником голови КМДА, і у відсутності очільника виконує його обов’язки. При КМДА Поворозник осів з 2001 року, після служби в ЗСУ.  Пройшов всім кар’єрними сходинками столичної адміністрації, працював за часів мерства Омельченка, Черновецького, Попова, Бондаренка та Кличка. Якими б різними не були очільники столиці, всі вони були задоволені його роботою та особливих претензій до Поворозника не мали.

Через задекларовані статки та велику кількість заміських ділянок Хрещатик.News вніс Миколу Поворозника до рейтингу найдомовитіших чиновників столиці.

Новина доповнюється.

Долучайте до нашого телеграм-каналу – читайте актуальні новини Києва!

Читайте також:

Київський проректор академії попався на хабарі у 70 000

Ліс за хабар у 98 тисяч: ДБР затримало працівника лісгоспу

Службовець ДМС вимагав хабара за прискорену видачу паспортів