Про інцидент у білоцерківській лікарні повідомив у Facebook офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан, інформує сайт Хрещатик.news.

“Лікування по – білоцерківські або …

Молода дівчина приїхала в лікарню номер 3 м. Біла Церква. Одразу їй запропонували пройти тест на COVID який коштує увага – 429 грн., одразу підсунувши їй заяву про “благодійну допомогу”, так як тест якщо є на те підстави і підозра – безкоштовний. Після того як мати підняла гвалт гроші дівчині повернули. От скажіть як же без матюків коментувати ці дії людей в білих халатах? Ми всюди пишемо, підтримуємо, ми всюди допомогаємо, а тут знову черговий бізнес – проект на який я теж одного разу ледве не потрапив, тому і вирішив написати. Суми вони самі вигадують, в основному дивлячись як хто одягнений… Слів немає реально…”, – написав  Анатолій Штефан.

З цього приводу розгорівся скандал, у коментарях люди додають, що подібні «благодійні внески» існують не тільки у білоцерківській лікарні, а й інших медичних установах.

На надзвичайну подію відреагував мер Білої Церкви Геннадій Дикий, який зазначив, що з цього приводу розпочате розслідування.

“Згідно з протоколом Міністерства охорони здоров’я, усі необхідні ліки, закуплені Білоцерківською міською радою, є в наших лікарнях. Лікування на COVID-19 для пацієнтів здійснюється абсолютно на безплатній основі. Той інцидент, який стався у третій лікарні, це кричущий випадок, мною призначено службове розслідування, і я обіцяю, що винні будуть обов’язково покарані”, – сказав Дикий.

 

Він попросив вибачення у дівчини та повідомив, що гроші – так званий благодійний внесок – повернули дівчині.

Нагадаємо, у Києві скандал на постачанні медобладнання до лікарень

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал  – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

Про відкриття закладів в Києві та скандал з виплатами медикам: брифінг Кличка (відео)

Популярні новини зараз

Паркова памʼятка "Межигір’я" розпочинає свою роботу в травні у новому форматі

На залізничному вокзалі Білої Церкви дитина залізла на вагон — її уразило струмом, забрали до реанімації

У Києві попрощались із захисником України Андрієм Трачуком, який загинув на фронті

Американський благодійник викупив ЖК у Софіївській Борщагівці та вже надав квартири для переселенців

Показати ще

МОЗ планує збільшити кількість ПЛР-тестувань до 10 тис на добу