За процесуального керівництва прокуратури міста Києва слідчими СУ ГУНП в місті Києві завершено досудове розслідування за фактом заволодіння державними коштами у сумі понад 400 тис. гривень начальником Управління капітального будівництва Дарницької районної держадміністрації та заступником директора приватної фірми. Про це повідомляє пресслужба прокуратури міста Києва.

Зазначається, що між Управлінням капітального будівництва Дарницької РДА та підрядною організацією був укладений договір про виконання капітального ремонту приміщення школи у Дарницькому районі столиці на загальну суму 2, 9 млн гривень.

«У подальшому начальником Управління РДА та заступником директора приватної фірми, що здійснював технічний нагляд, підписано акти виконаних робіт.

Однак, проведеними у ході досудового розслідування судовими експертизами встановлено та підтверджено фактичне невиконання підрядником робіт на суму понад 400 тис. гривень, а саме не проведено заміну сантехніки, дверей тощо», – йдеться в повідомленні.

Наразі начальнику Управління Дарницької РДА та заступнику директора товариства повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК України.

На грошові кошти у сумі понад 1, 5 млн гривень, вилучені у фігурантів провадження під час обшуків, накладено арешт.

Слідство триває.

Нагадаємо, Посадовців Київтеплоенерго підозрюють у розкраданні 1,7 млн гривень

Читайте також:

Екскерівники кредитного комітету фінкопанії підуть під суд за присвоєння понад 50 млн

Привласнив майже 15 млн: судитимуть директора столичного спортцентру Авангард (відео)