Сергій Пашинський обвинувачується у нападі на людину із застосуванням вогнепальної зброї. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news з посиланням на пресслужбу ДБР.

«До суду скеровано обвинувальний акт відносно народного депутата України V-VIII скликань, який обвинувачується у нападі із застосуванням вогнепальної зброї (ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України).

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі Головного слідчого управлінням Державного бюро розслідувань», – йдеться в повідомленні.

Як встановили слідчі, 31 грудня 2016 року в Київській області між народним депутатом та громадянином стався словесний конфлікт, під час якого нардеп дістав власну зареєстровану вогнепальну зброю (пістолет марки «Glock 19») та вистрілив чоловіку в ліву ногу.

«Як наслідок, громадянин отримав тілесні ушкодження у вигляді вогнепального осколкового перелому стегнової кістки лівої ноги. Згідно з висновком судово-медичної експертизи завдані тілесні ушкодження є тяжкими», – повідомили в ДРБ.

Зазначається, що у разі доведення вини Пашинському загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Сам екснардеп у Фейсбуці назвав кримінальні справи проти нього сфальшованими, а обвинувальний акт – фейковим.

«Сфальшовані кримінальні справи проти політичних опонентів – фірмовий знак ЗЕвлади.

Закінчився черговий етап фарсу та фальсифікації ДБР проти мене у так званій «справі Хімікуса». 3 липня мені вручено фейковий та сфальшований обвинувальний акт. Пропоную всім переглянути, як це відбувалося», – написав Пашинський.

Нагадаємо, Пашинському оголосили підозру

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал  – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

Популярні новини зараз

У Святошинському районі Києва зникло світло

Поліцейський забезпечував супровід автівкам, що здійснювали вивезення незаконно-зрубаної деревини з Чорнобиля

Мер Гамбурга прибув до Києва

Мільйонна "схема" з ОСББ — ДТЕК і КМДА можуть залишити без світла жителів новобудов на Солом'янці

Показати ще

Пашинський про підозру: Я не жалкую

Суд взяв екс-нардепа Пашинського під варту