Прокуратура Києва відстояла в Апеляційному суді рішення про довічне позбавлення волі для організатора вбивств столичних таксистів. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news з посиланням на пресслужбу прокуратури м. Києва.

Як зазначили в пресслужбі, трьох спільників організатора злочинної групи засудили до 15 років позбавлення волі.

«Завдяки принциповій позиції прокуратури міста Києва рішенням Київського апеляційного суду залишено без змін вирок суду, яким організатора злочинної групи, причетної до серії нападів на таксистів, засуджено до довічного позбавлення волі, а трьох його спільників до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що учасникам злочинної групи інкримінуються умисне вбивство та 2 замахи на вбивство водіїв-перевізників з метою заволодіння їх автомобілями. Події стались в Києві влітку 2016 року.

Як відомо, своїх жертв злодії знаходили за оголошеннями через інтернет.

«Одного з таксистів обвинувачені жорстоко вбили на березі річки Дніпро, після чого спалили його тіло, а знівечені останки закопали у безлюдному місці. У такий же спосіб вказані особи намагалися позбавити життя ще двох людей, та навіть викопали ями для своїх жертв. І лише завдяки злагодженій та оперативній роботі столичних правоохоронців скоєнню цих вбивств вдалось запобігти», – зазначили в пресслужбі.

Прокурор відділу столичної прокуратури Дмитро Величко повідомив, що призначене покарання у повній мірі відповідає тяжкості злочинів та позиції державного обвинувачення в суді.

Нагадаємо, Затримали підозрюваного у викраденні Луценка та вбивстві Вербицького (відео)

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

Вбивство Старицького: слідчий експеримент у будинку Кожари зірвано через його хворобу

Двох підозрюваних у вбивстві столичного хірурга затримано та взято під варту