Слідчий експеримент у будинку ексміністра закордонних справ Леоніда Кожари за фактом убивства підприємця Сергія Старицького, який був запланований на 2 березря 2020 року, зірвано. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news з посиланням на «Українська правда».

«02.03.2020 о 13 год. 00 хв. було заплановано проведення слідчого експерименту в будинку, де було знайдено тіло Старицького. Про необхідність проведення зазначеної слідчої дії власника приміщення було повідомлено завчасно, відповідно до вимог чинного законодавства. Але він не відбувся у зв’язку із відсутністю подружжя Кожар у будинку», – розповіли в юридичній компанії «Міллер», яка представляє інтереси сім’ї загиблого Сергія Старицького.

Зазначається, що на місці події були присутні представники потерпілих, слідчі СВ Києво-Святошинського відділу поліції, керівництво слідчого управління, криміналісти слідчого управління, експерти-балісти Киівського НДЕКЦ, судово-медичний експерт, судово-медичний експерт-криміналіст.

Як повідомили слідчі, адвокатів Кожари попередили про слідчу дію, але після довгого очікування власника будинку, замість Кожари прибули люди, які представились його адвокатами.

Вони повідомили, що ексміністра вранці було госпіталізовано через гіпертонічний криз та за його проханням проводити слідчий експеримент в його будинку не є можливим.

Нагадаємо, Не самогубство, а вбивство? Що відомо про смерть Сергія Старицького у будинку Кожари

Читайте також:

В заміському будинку ексміністра МЗС застрелився чоловік

У центрі Києва знайшли мертвим відомого бізнесмена Леоніда Вульфа: що про нього відомо