По справжньому «гарячою» видалась ніч на 20 березня для вогнеборців столиці, якім довелось гасити пожежі у багатоповерхівках у різних районах Києва. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у м. Києві.

Перше повідомлення про пожежу у багатоповерхівці в ніч на 20 березня до оперативної служби ДСНС надійшло о 02:36.

Палала квартира у 10-ти поверховому житловому будинку за адресою Харківське шосе, 2 (у Дніпровському районі Києва).

Рятувальники вияснили, що пожежа сталася в одній із кімнат двохкімнатної квартири на 3-му поверсі. У результаті надзвичайної події двоє людей загинуло.

«За вказаною адресою негайно було направлено найближчі пожежно-рятувальні підрозділи. По прибуттю на місце події було встановлено, що пожежа сталася в одній із кімнат двохкімнатної квартир на 3-му поверсі. У ході розвідки в сусідній кімнаті було знайдено тіла двох загиблих: жіночої та чоловічої статі 1936 та 1970 років народження відповідно.

О 02:56 пожежу було локалізовано, а о 03:05 ліквідовано.

На місці події працювало 4 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та близько 16 чоловік особового складу підрозділів ГУ ДСНС України у м. Києві.

Внаслідок пожежі пошкоджено меблі, побутову технік, закопчені стіни та стелю квартири», – повідомили у ДСНС.

Друга пожежа, яка виникла у 9-поверховому житловому будинку по вулиці Тираспільська, 43-Б, на Подолі, сталась близько о п`ятій годині ранку. Пожежа сталась в одній із квартир на 4-му поверсі.

Вогнеборці врятували трьох дорослих та одну дитину.

«20 березня о 04:46 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла у 9-поверховому житловому будинку по вул. Тираспільська, 43-Б, в одній із квартир на 4-му поверсі.

На місце події негайно прибули вогнеборці найближчих пожежно-рятувальних підрозділів. По прибуттю, рятувальники встановили, що виникло загорання вхідних дверей, існувала загроза розповсюдження пожежі у середину квартири. Під час пожежі за допомогою автодрабини з 4-го поверху вогнеборці врятували 3-х дорослих та 1 дитину 2010 р.н. Жінку 1960 р.н. з підозрою на отруєння продуктами горіння та дитину було госпіталізовано до медичних закладів.

О 05:17 рятувальники локалізували пожежу та об 05:26 – ліквідували.

Популярні новини зараз

У Києві прощаються із українським письменником та видавцем Дмитром Капрановим

У столиці няня-пенсіонерка штовхала та била дівчинку по обличчю, через те, що вона засинала в автобусі

Вбивство підлітка в столичному фунікулері — не відпускали додому, підозрюваний перебуває в СІЗО

Ректора КНУ ім. Т.Шевченка підозрюють у розкраданні коштів — створено петицію з вимогою звільнити та притягнути до відповідальності

Показати ще

До гасіння пожежі було залучено 4 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки, а також близько 15 чоловік особового складу», – йдеться в повідомленні.

Причини виникнення пожеж встановлюється.

Нагадаємо, Київ у вогні: за добу пожежники столиці 10 разів гасили суху траву

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

Нічна пожежа в Старій Дарниці знищила будинок з позашляховиком (відео)

На Печерську гасили пожежу у багатоповерхівці