Роботи очікуваної вартості в понад вісім мільйонів гривень хочуть замовити для ДЮСШ “Старт”. Про це стало відомо оголошення в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Згідно оголошення, столична комунальна організація “Централізована бухгалтерія дитячо-юнацьких спортивних шкіл” готова заплатити за ремонт стадіону “Русанівець” (бульвар Ігоря Шамо 12-А, що у Дніпровському районй) для ДЮСШ “Старт” 8 млн 370 тис. 274 гривень.

Йдеться про улаштування верхнього шару покриття товщиною 3 мм на квадратний метр (загалом 5300 кв. м) та розмiтку бігових доріжок емаллю (4,73 км ліній).

Відкриті торги з особливостями воєнного часу призначені на 1 листопада 2024 року. Стадіон мають поремонтувати не пізніше другої половини грудня.

Його було реконструйовано й відкрито 28 жовтня 2019-го року. Зазначається, що тоді проєкт реконструкції стадіону включав: повне оновлення футбольного поля з круговими біговими доріжками та спортивними майданчиками (сектор для стрибків з жердиною, сектор для стрибків у висоту, сектор для штовхання ядра, яма з водою для стипль-чезу); будівництво адміністративно-побутового павільйону з роздягальними, душовими, кімнатою для арбітрів та медичним пунктом; облаштування трибун з навісом на 480 місць.

Також встановлення інформаційного електронного табла, освітлення футбольного поля та території стадіону, системи відеоспостереження, охоронної сигналізації, протипожежного захисту та системи контролю доступу; встановлення сучасного спортивного обладнання.