Джерело: Київська міська прокуратура, "Ми-Україна".

На тролеї в момент аварії було два брата. Старший брат хлопця, що загинув, доїхав до кінця спуску. Він вижив. Про це повідомили у Київській міській прокуратурі.

За процесуального керівництва Печерської окружної прокуратури м. Києва триває розслідування причин обриву тросу на атракціоні «Канатна переправа через р. Дніпро від Арки Дружби народів до Труханового острова», внаслідок чого загинула людина. На другий день пошуків рятувальники знайшли тіло 20-річного хлопця, який в перебував на атракціоні в момент обриву тросу. Його тіло буде направлено на експертизу. На цей момент правоохоронці вже вилучили частину відеозаписів з камер, встановлених на атракціоні, а також речові докази.

За процесуального керівництва Печерської окружної прокуратури м.Києва розпочато кримінальне провадження за фактом обриву атракціону «Канатна переправа через р.Дніпро від Арки Дружби народів до Труханового острова» в момент перебування на ньому чоловіка. Розслідування проводиться за фактом порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою та службової недбалості, що спричинила смерть людини(ч.2 ст.272, ч. 3 ст. 367 КК України). Досудове розслідування проводять слідчі Печерського управління поліції Києва.

Раніше рятувальники знайшли тіло хлопця, який впав у річку через обрив канатної дороги поруш з Пішохідним мостом.