Вони визнають, парковка під шпиталем організована дійсно хаотично, втім, вже готують акцію з візитом до фірми, що надає послуги з евакуації транспорту у столиці.

Про скандал з евакуацією автівок військовослужбовців з-під Головного військового клінічного шпиталю Міноборони України, що на вул. Госпітальній у Печерському районі столиці, розповів у соцмережах військовослужбовець Костянтин Процишин на псевдо "Дід Г.Р.І.М." Він каже, що евакуація автівок військових, що проходять лікування, є абсурдним кроком.

"Так, там безлад і купа авто, але евакуювати - це якийсь сюр. Нехай потім хлопці на милицях через все місто їдуть кудись забирати машину. Евакуаторники не розуміють, що якщо хлопці побачать, як їхню машину чи автівку побратимів евакуюють, то саме в них найбільші шанси потім ходити на милицях"

Також військовослужбовець нагадав, що з загальної суми у приблизно 1750 грн за евакуацію власне штраф складає близьно 450 грн. Інша частина йде за послуги евакуатора та зберігання автівок приватній компанії.

"Подумаємо з хлопцями, може, у офіс до (цієї) приватної фірми зайдемо на чай"

Читайте також: 51 млн грн незаконного прибутку. У Києві розслідують факти зловживання евакуації автівок до спецмайданчиків