Як передає Укрінформ, про це поліція Києва повідомила у Фейсбуці.

“Вчора, 21 червня, близько 23:40 до поліції Києва надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що на вулиці у Дарницькому районі його побив невідомий. На місце події прибула слідчо-оперативна група територіального підрозділу та екіпаж патрульної поліції”, - ідеться у повідомленні.

Попередньо встановлено, що через раптовий конфлікт відбулась бійка між чоловіком та 17-річним хлопцем. Двоє друзів останнього в цей момент перебували поруч та були свідками сутички.

Співробітники поліції доставили всіх учасників інциденту до Дарницького управління поліції для з’ясування всіх обставин.

Відомості щодо цієї події внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Поліцейські надали потерпілому направлення для проходження судово-медичної експертизи для встановлення ступеня тяжкості отриманих тілесних ушкоджень.

Що відомо? У Києві побили колишнього військовослужбовця, добровольця 32 ОМБр. Уночі коли він вигулював собаку і повертався додому, до нього підійшли троє людей і почали чіплятися через зачіску. Невдовзі він отримав удар, після якого був дезорієнтований і не міг чинити опір.

Раніше повідомлялось: У Василькові, що на Київщині, місцевий бізнесмен жорстоко побив жінок