Обмеження електропостачання анонсовані в с. Княжичі, с. Требухів Броварського району. Про це повідомляє пресслужба Броварської міської ради. Обмеження запровадять у зв'язку з проведенням профілактичних робіт.

Так, у с. Княжичі 29 травня з 8:00 до 19:00 буде відключення електроенергії за такими адресами: вул. Богдана Хмельницького, вул. Вереснева, вул. Героїв Крут, вул. Любомира Гузара, пров. Любомира Гузара, вул. Дружби, вул. Ентузіастів, пров. Якова Залозного, вул. Зелена, вул. Івана Сили, вул. Кагатна, вул. Квіткова, вул. Лісна, вул. Марії Лагунової, вул. Нова, вул. Райдужна, вул. Садова, вул. Свободи, вул. Соборності, вул. Михайла Стогнія, вул. Тиха, вул. Травнева, Урочище "Лопутіно", вул. Тараса Шевченка, вул. Андрея Шептицького, вул. Ясна, пров. Ясний.

У с. Требухів 29 травня з 9:00 до 19:00 буде відключення електроенергії за такими адресами: вул. Амбулаторна, пров. Амбулаторний вул. Гайова, вул. Гоголівська, вул. Паркова. На вул. Довженка світло вимикатимуть 29 травня з 8:00 до 19:00.

Нагадаємо, що тривалі обмеження електропостачання діють у Броварському районі й сьогодні, 28 травня. А ось стабілізаційні обмеження на 28 травня скасували.