Про це повідомляє Спецпрокуратура у сфері оборони Центрального регіону.

"Суд повністю задовольнив апеляцію прокурорів Дарницької спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Центрального регіону та обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави військовослужбовцю, якого затримано за підозрою у вчиненні хуліганства та погрозах поліцейським".

Читайте також: Броварський бандит “Віха” погрожував поліції зброєю — його затримали лише наступного дня

Нагадуємо, що прокурорами було повідомлено про підозру військовослужбовцю, який погрожував поліцейським.

За процесуального керівництва Дарницької спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Центрального регіону затримано та повідомлено про підозру головному сержант-командиру відділення одної з військових частин Київщини. Йому інкримінують хуліганство із застосуванням холодної та вогнепальної зброї, погрозу вбивством та умисному заподіянні працівникові правоохоронного органу легких тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків (ч. 4 ст. 296, ч. 1, 2 ст. 345 КК України)

За даними слідства, підозрюваний, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, почав сварку зі співробітниками банно-ресторанного комплексу Київської області через прохання покинути заклад. Після цього, почав кидати ніж в меблі закладу, влаштував бійку з відвідувачем комплексу та висловлювався ненормативною лексикою. Крім цього, побачивши перед собою співробітників поліції, які прибули на виклик, наблизився до одного поліцейського та продовжуючи сварку здійснив три плювка йому в обличчя, а також наніс удар кулаком в область голови. Після цього, дістав зі своєї сумки табельну вогнепальну зброю та, знявши її з запобіжника, спрямував ствол пістолета в напрямку поліцейського, погрожуючи вбивством.

Тоді підозрюваному за клопотанням прокурора було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави. Однак тоді прокурори мали можливість дане рішення суду оскаржити в апеляційному порядку.

Довідка. Відносно командира військової частини, який знаходився у закладі разом з підозрюваним, прокурором складено адміністративний протокол за фактом недбалого ставлення до військової служби, який вже перебуває на розгляді в суді.

Ймовірно, вказаний командир військової частини. Скріншот відео з соцмереж.

Можливо Вам буде цікаво: Син екснардепа-регіонала замовив вбивство депутата — ДБР передали справу до суду