Про це повідомляє канал "Громадський ревізор. Бровари" у своєму Telegram.

Пишуть, що на засіданні були присутні й військові.

"Сиділи ми своєю компанією, почали там історії воєнні розповідати. У нас між собою було там чуть на повишених, да, це було. Но в завєдєніє не було нікого. Ми самі там сиділи… Я понімаю, що може ми там чуть-чуть неадекватно себе поводили, но ми нікого не трогали" розповідає обвинувачений

Потім, за його словами, до них підійшла офіціянтка, яка попросила розрахуватися та залишити заклад через те, що компанія чоловіків поводилася неадекватно.

"Я розрахувався, але в цей момент мені принесли страву. Я сказав, що ось доїм і тоді піду. А через десять хвилин з’явилися працівники поліції, які отакот матом сказали, щоб я розрахувався і валив звідси" продовжив свою історію підозрюваний.

Раніше Хрещатик повідомляв: Броварський бандит “Віха” погрожував поліції зброєю — його затримали лише наступного дня

Це нібито і спровокувало сутичку з поліціянтами, яка переросла у серйозну ситуацію з погрозами зброєю. При цьому відомо, що саме раніше засуджений 50-річний "Журавель" поводився вкрай агресивно. Він ображав патрульних та нецензурно лаявся, що зафіксовано на відео, яке раніше розлетілося у мережі.

При цьому, як зазначають у ЗМІ, на засідання суду прийшли військовослужбовці, котрі надали Журавльову позитивні характеристики, як командиру та були готові взяти його на поруки.Вочевидь, історія, яку розповів кримінальний авторитет у суді таки вплинула на суддів. Згідно з інформацією ЗМІ, суд призначив Віктору Журавлю перебування під вартою два місяці (60 діб, до 8 липня) з правом внесення застави у розмірі 242 тис. грн.

Вказується, що прокурори клопотали перед судом про безальтернативний арешт. Проте суддя вирішив інакше.

Популярні новини зараз

Викрито групу агентів рф з Києва та інших регіонів, що здійснили підпали та готували нові на території України та країн ЄС

В університеті Шевченка відновлюють вивчення білоруської мови - ректор

Перший в Україні будинок за допомогою 3D-принтера побудували в Ірпені для родини загиблого військового

У мережі продемонстрували жахливий стан Північного мосту в Києві

Показати ще

Суддя, що прийняв рішення - Олександр Скрипка. В мережі його називають скандальним

Це вже викликало серйозний резонанс у мережі - на цю історію відреагували топ-видання та блогери.