Внаслідок удару зруйновано фактично весь каркас стадіону. Наразі він не підлягає подальшій експлуатації.

Та попри те, що "Локо" зазнав значних уражень, а базу клубу розбито, в київському клубі заявили: "Тренувальний процес тимчасово призупинено, але цей локомотив не зупинить ніяка кац*пська нечисть!".

Відомо, що три місяці тому на стадіоні провели ремонтні роботи. Крім того, на базі СК "Локомотив" тренувався дитячий баскетбольний клуб Станіслава Медведенка "Ведмеді".

@kalina_prk

Дал Бог соседей #футбол #футболист #футболистыпоймут #футболисты #локо2012

♬ оригинальный звук - Sergey Kalenichenko

Що відомо про стадіон "Локомотив"

Цей футбольний стадіон є домашньою ареною ФК "Локомотив", який виступає в українській Другій лізі і є одним з найвідоміших та найстарішим футбольний клуб Києва, заснованим у 1919-му році (старіше за московський "Локомотив", той у 1922-му)

Спортивна арена була відкрита 2 серпня 1925 року на місці стадіону для ігор працівників залізничного вокзалу. Сучасну назву отримав у жовтні 1935 року.

У 2012 році "Локомотив" було реконструйовано: стадіон отримав зручні пластикові сидіння на трибунах та новітнє штучне покриття газону. Окрім основного поля розміром 104×68 м за одними з воріт розміщений додатковий майданчик меншого розміру зі штучним покриттям. Навколо поля обладнано бігові доріжки. Окрім змагань з футболу тут проводяться матчі з регбі та американського футболу.

Популярні новини зараз

Ремонт тунелю між станціями "Деміївська" та "Либідська" обійдеться у ₴445,49 млн — тендер

Інцидент з вчителем та учнем-переселенцем — директор столичної школи №37 говорить, що «учасники конфлікту порозумілися»

В одній зі шкіл Києва вчитель фізкультури з нецензурщиною та погрозами кинувся та підлітка-переселенця

У столиці показали автоматизований магазин без людей

Показати ще