Крім того, школа оголосила аукціони на закупівлю велотренажерів, спортивної форми та кросівок. Обладнання та форму планують отримати впродовж грудня цього року.

Згідно з повідомленням, на тендері стосовно закупівлі апаратури для радіотерапії, механотерапії, електротерапії та фізичної терапії з пропозицією виступило ТОВ МЕДРЕХАБ (#38954855), яке запропонувало поставити товари за 9 млн 753 тис. гривень. Пропонована вартість менша за попередньо оголошену на аукціоні – 10 млн 145 тис. гривень. Наразі очікується рішення про переможця в аукціоні.

За результатами аукціону, КМШВСМ до 28 грудня 2023 року має отримати: Систему для мобілізації організму та функціональної реабілітації; Систему для підвісної слінг терапії та набір для підвісної слінг-терапії; Стіл процедурний; Прилад для високо індуктивної магнітної терапії; Апарат лазерної терапії; Апарат для електростимуляції; Апарат для ультразвукової терапії; Апарат електротерапевтичний для глибокого прогріву; Систему функціональної електростимуляції; Прилад для фокусованої екстракорпоральної ударнохвильової терапії.

Другий тендер, що мають провести 18 грудня, стосується визначення постачальника 4 комплектів велотренажерів. Очікувана вартість покупки складає 220 тис. гривень, поставити спортінвентар бажано до 26 грудня 2023 року.

На ще одному тендері, призначеному також на 18 грудня, визначать постачальника 75 комплектів спортивної форми, за яку готові заплатити 522 тис. 900 гривень. Отримати форму планують до 31 грудня 2023 року.

На закупівлю 75 пар жіночих та чоловічих кросівок виділили 240 тис. гривень, тендер має пройти також 18 грудня, поставка спортивного взуття очікується до 31 грудня 2023 року.

Читайте також: У Дніпровському районі столиці планують витратити ₴0,6 млн на нові меблі для ЦНАПу — тендер