«Бабель» дізнався про це з витягу Державного реєстру речових прав на нерухоме майно.

Того ж дня Людмила Тандир переписала на чоловіка свою земельну ділянку в Київській області площею 12 соток. Машина «Лексус», на якій голова Макарівського суду збив на смерть нацгвардійця Вадима Бондаренка, належала його дружині.

Згідно з останньою декларацією Тандир мав у власності тільки квартиру й машиномісце.

Читайте також: Дружина судді Тандира подала дві заяви до суду проти чоловіка

Так Тандири поділили майно після розлучення, яке оформив Святошинський суд 6 грудня. Позов подала Людмила, Олексій не заперечував. Також вона подала позов на аліменти. Рішення щодо цього ухвалить суд 30 січня.

Родина загиблого нацгвардійця Вадима Бондаренка не встигла накласти арешт на майно судді до того, як він розлучився і переписав його на дружину. Родина загиблого 20 листопада подала заяву в Святошинський суд про арешт.

Суддя, який слухає справу проти Тандира, сказав, що розгляне питання лише після того, як заслухає свідчення родичів загиблого.

Батько та рідний брат загиблого виступили в суді 20 листопада, а 4 грудня мала виступити вдова Анна. Адвокати Тандира не з’явилися на засідання з поясненням, що беруть участь в іншому судовому процесі.

Адвокати родини нацгвардійця звинуватили адвокатів обвинуваченого в затягуванні процесу і зриві засідання. Натомість Тандир вважає, що адвокати Бондаренків маніпулюють, а відсутність його адвокатів — збіг обставин. Слухати свідчення вдови без своїх адвокатів Тандир відмовився, тому засідання скасували.

Захист родини загиблого вже готує позов та наполягатиме на арешті майна Тандира, відписаного дружині. Адвокати вважають, що перепис майна «направлений на перешкоджання» потерпілим в отриманні компенсації.

Раніше стало відомо, що Суддя Тандир, який збив нацгвардійця на блокпосту Києва, продовжує отримувати зарплатню, півроку перебуваючи в СІЗО

Популярні новини зараз

У Києві судитимуть завідувача лікарні, що видавав ухилянтам фіктивні довідки про інвалідність

У столиці презентують 274 монети та предмети археології, які Естонія повернула Україні

У столиці відбудеться Фестиваль української писанки, планують встановити світовий рекорд з писанкарства — МКІП

Вбитий у київському фунікулері хлопець був учнем 10-го класу та займався футболом

Показати ще