За словами скандальновідомого директора департаменту КМДА Руслана Кандибора, із ситуацією, що виникла на ділянці "Деміївська" – "Теремки", можна буде впоратися за пів року.

Директор департаменту транспортної інфраструктури Київської міської державної адміністрації (КМДА) Руслан Кандибор зауважив, що ситуацію з київським метро не можна вважати надзвичайною. Про це він заявив в інтерв’ю виданню NV.

Проте чиновник визнав, що й на інших станціях є проблеми, які потрібно пропрацьовувати. При цьому Кандибор нічого більше не уточнив, але сказав, що про проблеми на цій ділянці метро було відомо ще з 2011 року, тобто практично з моменту здачі станції в експлуатацію.

За словами директора департаменту КМДА, метро у Києві працює у штатному режимі, а із ситуацією, що виникла на ділянці "Деміївська" – "Теремки", можна буде впоратися за пів року.

Читайте також: Депутат Київради відзначає, що в столичному метро є не лише одна проблема між станціями "Деміївська" та "Теремки"

Кандибор підкреслив, що попередні висновки щодо кріплень тунелю зсередини від фахівців Науково-дослідного інституту будівельних конструкцій вони вже отримали.

"Ми зараз проводимо певні консультації з багатьма іншими ліцензованими структурами, які можуть нам дати об'єктивний проєкт, об'єктивний інженерний висновок, що робити ззовні", — констатував директор департаменту.

Раніше повідомлялось, що Проводяться обшуки у Київському метрополітені та підрозділах КМДА.