Про це пише активістка Юлія Нікітіна у Facebook.

Активістка повідомила, що реальне ім'я художниці "Євгенії Фуллєн" – Євгенія Артюхова. В інстаграмі вона постає як модель фотосесій. Однак за даними реєстрів, її заняття набагато різноманітніше. Зокрема, Артюхова засудили за напад, коли її доберман напав на сусідського собаку. Допомога виявилася надмірною, коли вона тричі вистрілила у сусіда із травматичного пістолета за зауваження.

нагадування, чим Євгенія відома

Крім того, з 2017 року Артюхова – єдиний засновник компанії "Вуд Експо Трейд", яка займається лісозаготівлями. У 2016 році вона виграла тендер Укрзалізниці на постачання шпал, але не виконала її повністю, що призвело до штрафу понад 10 мільйонів гривень. Розмір статутного капіталу становить 990 гривень.

доберман Євгенії, який бере участь у зйомках Євгенії

Читайте також: Скандальна художниця-муралістка зафарбовуватиме мурал на Січових Стрільців власним коштом

"Загалом Артюхова фігурує ще у 4-х компаніях (у тому числі В-Енерджі гравця вугільного ринку Вадима Котляренка), причому у двох з них вона була засновником/керівником протягом кількох місяців, а в одній навіть "вносила" статутний капітал у 7 мільйонів гривень. Можливо відповідь на питання, де фотограф бере гроші на свої малюнки на стінах та дозволи все це малювати, також потрібно шукати у схемах навколо цих компаній”

Повний текст активістки, як відповідь на агресію Фуллен щодо суспільства

реакція спільноти фейсбуку

Раніше писали: Байдужість до думки киян — муралістка після заборони малювати на одній історичній будівлі, перейшла до іншої