Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація з посиланням на «Київський метрополітен».

«Метрополітен закликає пасажирів бути обачними та обережними під час користування ескалаторами»

Читайте також: На війні загинув працівник столичного метрополітену, який воював за Україну - Андрій Халоімов

Минулого тижня столичним метро скористались майже 4,9 мільйона пасажирів, із яких близько 1,1 мільйона – пільговики. Про це інформує КП «Київський метрополітен».

Для безпечного та безперебійного руху поїздів на підприємстві тривають планові роботи з утримання колійного господарства. Минулого тижня фахівці замінили 24 шпали, 23 бруси на стрілочних переводах та 25 м рейки. Окрім того, проходять почергові капітальні ремонти ескалаторів на станціях «Палац спорту» та «Либідська».

Метрополітен закликає пасажирів бути обачними та обережними під час користування ескалаторами. Минулого тижня працівники підземки зупиняли ескалатори 61 раз, щоб запобігти травмуванню пасажирів, та 41 раз – через потрапляння в них сторонніх предметів, що перевозили пасажири.

Також у вестибюлі станції метро «Золоті ворота» відкрилась виставка «Сталь Перемоги», організатором якої є Музей-майстерня І. П. Кавалерідзе. Триватиме мистецький проєкт до 10 грудня. Читайте також: У холі столичної станції метро "Золоті ворота" розпочалась перша частина виставки "Сталь перемоги"

Раніше на столичній станції метро "Теремки" вранці утворився величезний натовп - у метрополітені пояснили причину