Про це повідомляє голова Васильківської міськради Наталія Баласинович в коментарі журналістці Еспресо.

[quote author=""]"Наслідки серйозні, на жаль, у нас пошкоджені більше 100 приватних домоволодінь, зафіксовано пошкодження 6 багатоповерхівок, пошкоджена дитяча лікарня, пошкоджений поліклінічний корпус, пологовий, хірургічний, ушкоджені адміністративні приміщення і котельні тепломережі, є пошкоджені аптеки. Ви бачите, ми зараз стоїмо з вами на заправці

Раніше, станом на 12:00 керівник Київської ОВА Руслан Кравченко повідомляв:

Станом на 12:00 у Обухівському районі області внаслідок падіння уламків пошкоджено 35 приватних будинків, із них 2 – зруйновано. Крім того, пошкоджені квартири в 6 багатоквартирних будинках. За медичною допомогою до медиків звернулося двоє дорослих із незначними пораненнями. Госпіталізація не потрібна, вся допомога надана на місці. Уламками також пошкоджено корпуси лікарні. Постраждалих серед пацієнтів та медперсоналу немає. Крім того, пошкоджено низку адміністративних будівель, зокрема центр зайнятості, приміщення тепломережі та одного підприємства, автошколу, аптеку, АЗС, магазин, готель, 9 автомобілів. В приміщеннях вибиті вікна, балкони, двері, посічені фасади та покрівлі.

Населенню надається вся необхідна допомога. Психологами ДСНС було надано психологічну допомогу 35 особам, із них 6 – діти.
Крім того, представники Київської ОВА та місцевої громади опрацьовують інформацію щодо потреб людей.

Фото 1 из 9.
Фото 2 из 9.
Фото 3 из 9.
Фото 4 из 9.
Фото 5 из 9.
Фото 6 из 9.
Фото 7 из 9.
Фото 8 из 9.
Фото 9 из 9.

У ДСНС Київщини зазначали:

Рятувальники ліквідовують наслідки ворожих обстрілів Внаслідок падіння уламків ворожої ракети в одному з районів області сталися часткові руйнування приватних житлових будинків та споруд, 2 особи – постраждало. На ліквідації задіяно 2 одиниці техніки та 15 чоловік особового складу. На місці працюють піротехніки, психологи та медичні працівники ДСНС.

Раніше очільник ОВА повідомляв, станом на 8:00 ранку до медиків звернулося дві людини. Медична допомога їм надана на місці. Госпіталізації потерпілі не потребували.

За фактами порушення законів та звичаїв війни Київська обласна прокуратура розпочала досудове розслідування.

Популярні новини зараз

ДБР завершило розслідування справи воєнкомів у Києві, які створили схему "ухилення від мобілізації"

У Києві на сільськогосподарських ярмарках заборонили продаж продуктів, які швидко псуються

У Києві сильно зросла кількість кишкових захворювань

У Києві затримали столичного блогера, якого пов'язують з Тищенком, зв'язках з рф та образі військових

Показати ще

Повідомлялось, що Повітряними Силами було знищено 2 цілі, що летіли на Київщину.

Уночі 23 червня 2024 року ворог атакував трьома крилатими ракетами морського базування «Калібр» із акваторії Азовського моря. Дві ракети збито зенітними ракетними підрозділами Повітряних Сил у Київській області.