На сьогодні кожна громада регіону має свого виховника, а певні райони та населені пункти можуть гордитися сформованою когортою спеціалістів-наставників, які покликані впроваджувати діяльність в рамках реалізації Всеукраїнської військово-патріотичної, дитячо-юнацької гри “Сокіл” (“Джура”).

90 виховників отримали посвідки і пройшли навчальний курс лише цьогоріч, а загальна кількість таких фахівців перевищує цифру 250 в регіоні.

Фото 1 из 6.
Фото 2 из 6.
Фото 3 из 6.
Фото 4 из 6.
Фото 5 из 6.
Фото 6 из 6.

Гра “Джура” – це ціла філософія і виховницька система, яка життєздатна тільки тоді, коли має системність, якісний підхід фахівців і мотиваційно-виховну складову для дітей, долучених до процесів гри.

На працівників закладів освіти, інститути громадянського суспільства, батьків, органи місцевого самоврядування і виконавчої влади на місцях покладено функцію та місію сприяння розвитку даного напрямку військово-патріотичного виховання, контролю діяльності як виховників, так і установ, що впроваджують гру на місцях, і, головне, масштабування і широкого залучення дітей та молоді в гру.

Раніше Хрещатик писав: У Вишневому розпочали проєкт про мінну безпеку школярів Київщини за підтримки Посольства США