Про це йдеться у відповіді КМДА на запит hromadske.

Раніше Абрашин розповів, що після акції під будівлею КМДА 16 вересня проти нецільового витрачання бюджетних коштів, на якій він облив червоною фарбою державну будівлю, до нього додому приїхали правоохоронці та представники Територіального центру комплектування та Соціальної підтримки, які вручили йому повістку.

Читайте також: Активіст, що облив будівлю КМДА фарбою, отримав повістку. Каже, що це за вказівкою Кличка

На думку Абрашина, повістку вручили за вказівкою міського голови Києва Віталія Кличка. За його словами, після акції Кличко телефонував його знайомій активістці Марії Барабаш і казав, що особисто простежить, щоб Абрашина відправили на фронт.

У КМДА назвали твердження активіста такими, що «не відповідають дійсності», адже «міська влада не має повноважень здійснювати призов громадян на військову службу».

Також в Управлінні інформаційного забезпечення та доступу до публічної інформації Київради (КМДА) нам повідомили, що не володіють інформацією про особисті телефонні дзвінки Віталія Кличка.

Нагадуємо: У Києві облили червоною фарбою будівлю КМДА в знак протесту проти тендерного свавілля

Ми попросили Романа прокоментувати відповідь столичної влади. Він сказав, що «нічого більшого від КМДА не очікував».

«Чи до всіх додому приїздить поліція, слідчий і представники ТЦК вручати повістку? Дивний збіг? Давайте будемо чесними, в країні, де справа про непридатність коштує 2000 доларів, нам кажуть що Кличко та посадовці не мають впливу на ТЦК? Дуже сумніваюсь в цьому»

Раніше Хрещатик писав: Гроші на ЗСУ — протестувальники зібрались під стінами КМДА в дощ і вимагають виконання 3 умов