Про це повідомило командування Об'єднаних сил ЗСУ.

Передача книг пройшла після урочистого святкового молебну за українське військо, державу та народ, звершеного архієреєм ПЦУ, головою Синодального управління військового духовенства митрополитом Іоаном (Яременком). Участь у заході взяв командувач Об’єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв.

"Багато років тому наші пращури також боролися за свободу та незалежність України. Дуже символічно є те, що зараз також відбувається ця боротьба за прагнення жити на своїй Богом даній землі. Той народ, у жилах якого тече прагнення до волі, ніколи не можливо поневолити"

Під час звершення урочистого молебну у Гарнізонному храмі лунали молитовні прохання за захисників України та її народ, а також за скоріше визволення від російських загарбників. До молитви долучилися командувач Об'єднаних сил ЗСУ, військовослужбовці, жителі та гості столиці.

"Щоденно ми підносимо молитви за успіх справ наших військових, за наближення перемоги над кремлівською тиранією та за тривалий справедливий мир. Ми просимо допомоги для наших новітніх героїв, просимо зцілення для поранених, визволення з неволі полонених. Ми з вічною вдячністю вшановуємо тих, хто віддав життя за Україну"

Раніше Хрещатик повідомляв, що у Києві почав діяти гарнізонний храм ПЦУ.