Про це повідомляє ПЦУ.

Божественну літургію у день свята звершив голова Синодального управління військового духовенства митрополит Іоан (Яременко) у співслужінні капеланів Православної Церкви України.

За Богослужінням також молився командувач Об’єднаних Сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв, військовослужбовці, які боронять північні кордони нашої держави, жителі та гості столиці.

Під час богослужіння лунали молитовні прохання за захисників України, за український народ, за якнайшвидше звільнення країни від нашестя чужинців.

«Щоденно ми підносимо молитви за успіх справ наших військових, за наближення перемоги над кремлівською тиранією та за тривалий справедливий мир. Ми просимо допомоги для наших новітніх героїв, просимо зцілення для поранених, визволення з неволі полонених. Ми з вічною вдячністю вшановуємо тих, хто віддав життя за Україну»

Після завершення Божественної літургії командувач Об’єднаних Сил ЗС України висловив слова подяки митрополиту Іоану та священнослужителям, відзначивши відомчими відзнаками.

Крім цього, генерал-лейтенант Сергій Наєв передав освячений список однієї із чудотворних ікон Покрова Богородиці бійцям окремої президентської бригади імені гетьмана Богдана Хмельницького.

Фото 1 из 10.
Фото 2 из 10.
Фото 3 из 10.
Фото 4 из 10.
Фото 5 из 10.
Фото 6 из 10.
Фото 7 из 10.
Фото 8 из 10.
Фото 9 из 10.
Фото 10 из 10.

Раніше тг-канал Хрещатик розповідав, що Музей у Пирогові допоможе з психологічною реабілітацією військових — Наєв підписав меморандум