Про це стало відомо з офіційного повідомлення на сторінці клубу в інстаграм.

Досвідчений захисник взяв собі 4-й ігровий номер. Умови угоди не розголошуються. Про його досягнення говорять на сторінці клубу, а в мережі писали, що 36-річний Хачеріді свій останній професійний матч зіграв у листопаді 2020 року за «Динамо» Брест. Залишивши білоруський клуб наступної зими, Хачеріді довго залишався без клубу, проте офіційно про завершення кар’єри не повідомляв.

У серпні 2022 року стало відомо, що Хачеріді, у компанії з іншими відомими колишніми та чинними футболістами, розпочав навчання на курсах тренерів при УАФ. Хачеріді відомий по виступам за «Динамо» (Київ) з 2009 по 2018 рік. На його рахунку – 237 матчів за "біло-синіх" у всіх турнірах. Ще 51 матч захисник відіграв за національну збірну України.

Щодо дебюту, то він пройшов сьогодні, у середу, 4 жовтня.

Штурм (Іванків) – Пенуел (Кривий Ріг) – 2:0 (0:0)

Голи: Дитятьєв, 83, Хруль, 90+1

Штурм: Міхєєв, Нестеренко, Хачеріді (Дитятьєв, 46), Ічанський, Лящук, Любко, Димнич (Хруль, 70), Старгородський (Морозенко, 75), Шевчук©, Породько (Бриженко, 56), Лисенко (Рубльов, 64). Запасні: Погорілий, Петренко, Наконечний. Головний тренер: Володимир Бондаренко.

Пенуел: Гудаченко, Череватий©, Каюн, Остапенко (Шарков, 73), Паєвський (Чернуха, 86), Матко (Шкель, 73), Петруніч (Молчанов, 82), Писарєв (Бойко, 90+2), Мисляй (Носовський, 85), Лебедєв, Маціюк (Солонько, 61). Запасні: Бичко, Головко. Головний тренер: Олександр Зеленський.

Восьмий тур чемпіонату України серед аматорів розпочався з винесеного посеред тижня матчу Штурм – Пенуел. Протистояння чинного віце-чемпіона з новачком змагань несподівано отримало додатковий інтерес через останні придбання іванківців. Нагадаємо, Штурм дозаявив колишнього захисника збірної України та Динамо Євгена Хачеріді, а також екс-оборонця ПФК Львів Олексія Дитятьєва. При цьому керівництво клубу недвозначно натякнуло, що є ж іще Микола Морозюк і інші гучні імена без клубів:) Що цікаво, Хачеріді відразу ж вийшов у стартовому складі в зв’язці з Ічанським у центрі захисту. Проте більшість подій відбувалася все ж біля воріт гостей. Добре працював воротар Гудаченко, самовіддано діяли захисники. Штурм ніяк не міг втілити в результат свою територіальну перевагу. У другому таймі відбулася серія замін, і перша ж із них відбилася на результаті, хоча це була заміна в центрі захисту. На своєму правому фланзі криворіжанин Писарєв збив Бриженка, Любко подав цей віддалений штрафний, а високорослий Дитятьєв чітко переправив м’яча в сітку ‒ 1:0. Оце так дебют для Олексія! І далі було більше. Не встигли гості відбитися після однієї атаки Штурму, коли воротар перевів на кутовий прицільний удар Шевчука під поперечину, як капітан іванківців подав від лівого прапорця, Дитятьєв у повітрі перевисів суперників і скинув на ближню штангу, де Хруль проштовхнув м’яча в ворота ‒ 2:0. У шести матчах у Дениса три результативних дії – два голи та один асист. Це була важка перемога, проте завдяки двом пізнім голам зі стандартів Штурм зробив заявку на третє місце за підсумками цього туру.

Популярні новини зараз

Суд зняв електронний браслет з підозрюваного у розпалюванні релігійної ворожнечі митрополита УПЦ (МП) Павла

У Києві судитимуть завідувача лікарні, що видавав ухилянтам фіктивні довідки про інвалідність

У столиці показали автоматизований магазин без людей

У Броварах сьогодні надійшло повідомлення про нібито замінування навчальних закладів

Показати ще

Герой матчу: Олексій Дитятьєв (Штурм)

Колишній оборонець Енергії, Кримтеплиці, Буковини, Олімпіка, Карпат, Ворскли, Львова та низки закордонних клубів просто зразково розпочав виступи в складі свого нового клубу! Дитятьєв, по-перше, надійно відіграв у захисті, замінивши Хачеріді, який довше перебував поза ігровим тонусом, а, по-друге, зробив великий вклад у перемогу Штурму з голом і асистом.