Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі.

Як розповіли правоохоронці, до них надійшло повідомлення про те, що на вулиці Антоновича поранено 47-річного чоловіка. Потерпілого з колото-різаною раною шиї та проникаючим пораненням гортані медики невідкладно госпіталізували у лікарню.

"Під час опитування свідків та проведення низки оперативних заходів ми з’ясували, що потерпілий працює будівельником у приватній компанії. Напередодні події він разом з колегою знаходився у приміщенні, де під час бесіди між ними виникла сварка. Аби уникнути конфлікту чоловік вийшов на вулицю, втім його наздогнав колега та шматком розбитого скла, який знайшов на землі, наніс удар в область шиї. Після чого нападник покинув місце події"

Правоохоронці оперативно встановили де перебував 38-річний зловмисник та затримали його. За фактом нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження відкрито кримінальне провадження, а затриманому повідомили про підозру. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Зловмиснику загрожує до 8 років позбавлення волі.

Раніше писалось: Напав з викруткою на жінку — у Києві небайдужі скрутили злочинця.