Фігуранту загрожує до дванадцяти років позбавлення волі.

Про це повідомили у поліції Києва.

До поліції Києва звернувся місцевий мешканець із повідомленням про те, що на вулиці Закревського у Деснянському районі невідомий пограбував жінку. На місце події виїхали працівники патрульної поліції та слідчо-оперативна група.

Поліцейські опитали 73-річну потерпілу та встановили, що у під’їзді невідомий раптово підійшов до жінки, підніс до її шиї викрутку та силою забрав сумку з особистими речами. Двоє перехожих почули крик про допомогу та зупинили нападника, коли той втікав. Для надання медичної допомоги киянці була викликана швидка медична допомога, лікарі якої виявили тілесні ушкодження на шиї. Від госпіталізації заявниця відмовилася.

Вас може це зацікавити: "Бомбили" авто в пошуках наживи — поліція встановила і затримала автограбіжників Солом'янського району

Як виявилось, затриманим був уродженець Луганської області, 1990 р.н., раніше судимий за скоєння майнових злочинів, у порядку ст. 208 КПКУ. Слідчі вилучили викрадені речі та знаряддя вчинення злочину.

Слідчим відділом Деснянського управління поліції за погодженням із Деснянською окружною прокуратурою міста Києва фігуранту повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченому ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України – розбій, вчинений в умовах воєнного стану. Фігуранту загрожує до дванадцяти років позбавлення волі.

Читайте також: Грабіжників, які пограбували хлопця біля ст. м. "Нивки" - затримано