Про це інформує телеграм-канал "Шо по грошах".

18 серпня їй було повідомлено про підозру в розтраті коштів. Зловживаючи службовим становищем, вона закупила за бюджетні кошти комплекти обладнання для обробки харчових продуктів в укриттях та овочерізки з набором насадок. Вартість придбаного товару виявилася завищеною на майже 300 тис. грн.

Та поки вирішується питання про обрання підозрюваній запобіжного заходу, вона, судячи з актуальних даних систем закупівель, продовжує розпоряджатися державними коштами.

Дроздова досі зазначається як відповідальна за здійснення закупівель контактна особа.

Ані обурення всієї країни закупівлею барабанів і овочерізок, ані підозра у вчиненні кримінального правпорушення за розкрадання бюджетних коштів не вплинули ні на Дроздову, ні на її керівника. Працює і надалі. Хоча це і не дивно, оскільки вдвох вони і їздять на відпочинок на Пальму в Дубай у готель Anantara The Palm Resort Dubai. Тож чекаємо нові цікаві закупівлі від цієї групи.

Раніше Ольга Дроздова була керівником у КП "Притулок для тварин", проте її звідти звільнили зі скандалом, звинувативши у шахрайських діях.

Наприклад, у ЗМІ широко обговорювався випадок, коли працівники КП "Притулок для тварин" відловлювали тих самих тварин. За документами кілька разів їх стерилізували, тим самим завдаючи збитків столичному бюджету

Крім того, на чиновницю кілька разів порушували кримінальні справи. Дроздова незаконно нараховувала для себе завищену зарплату. А ще придбала автомобілі для перевезення тварин за завищеною вдвічі вартістю.

Раніше повідомлялось, що через розтрату ₴300 тис. на закупівлю овочерізок в укриття посадовиці Дніпровської РДА повідомили про підозру.

Популярні новини зараз

У Києві розпочали підготовку тренерів, які вчитимуть освітян реагування на теракти, катастрофи та інші надзвичайні ситуації

До київських ТЦК СП вже доставлено понад 2300 ухилянтів — ЗМІ

У Києві викрили наркодилерів з "товаром" на 1 млн грн

У Бучанському районі представили нового очільника районної поліції

Показати ще