Про це розповідає Київщина 24/7.

Дитячий інкубатор, 2 відсмоктуючі насоси реанімаційні, 3 дитячі інвалідні візочки, набори для новонароджених, які зібрані громадською організацією у Швеції з любов’ю, своїми руками. Памперси дитячі та дорослі для реанімації. Ця передача відбулась завдяки «Асоціації жінок України «Дія.Приірпіння» та «Фундації добрих справ» у співпраці зі шведською організацією «Армія спасіння» та БО «Час служити»

Гуманітарну допомогу вже отримали 8 медичних закладів. Крім дитячої обласної лікарні, гуманітарний вантаж був переданий у 3 ірпінські установи (поліклініка, пологовий будинок у Ворзелі, центральна лікарня в Бучі), 2 лікарні у місті Лиман, ОХМАТДИТ та Боярську лікарню.

Організація працює у медичному напрямку. Для Ірпінської ЦМЛ ми отримали багатофункціональні ліжка хорошої якості і у великій кількості. Також медичне обладнання: УЗД, ЕКГ-апарати. Для нового медичного центру, який має скоро відкритися в Ірпені, ми теж попросили допомогу і сподіваємось на співпрацю.

Радниця патронатної служби голови КОВА привітала медпрацівників із їхнім професійним святом. Подякувала медикам за професійність, кожне врятоване життя та висловила шану тим медичним працівникам, які загинули внаслідок війни під час виконання професійних обов’язків.