Міжнародний аеропорт «Бориспіль» підписав Меморандум про взаєморозуміння з відомою корейською компанією Hyundai Engineering. Про це повідомила пресслужба аеропорту.

Зазначається, що угода передбачає партнерство та співпрацю між двома сторонами у напрямку відновлення та розвитку авіаційної інфраструктури України.

Також наголошується, що меморандум з Hyundаi E&C відкриває нові можливості для розвитку та модернізації цивільної авіації і така співпраця неабияк посилить розвиток та розбудову аеропорту «Бориспіль» та всієї української авіагалузі.

«Україна проявила неймовірну стійкість і рішучість в подоланні випробувань, і ми пишаємося тим, що можемо бути частиною цього процесу відновлення. Ми вкладаємо свої ресурси, знання та енергію, щоб сприяти розвитку інфраструктури та підтримати економічне зростання України» гендиректор Hyundаi E&C Юн Ен Чжун

Нагадаємо, аеропорт «Бориспіль» планує замовити комплексне обслуговування внутрішніх приміщень аеровокзального комплексу, паркінгу та інших об’єктів аеропорту на суму в понад 51 мільйон 777 тис. гривень.