У Києві водій, який збив пішоходів у дворі житлового будинку, постане перед судом. Про це повідомляє “Сьогодні” з посиланням на пресслужбу прокуратури столиці.

Інцидент стався в серпні 2019 року на вул. Маршала Тимошенка в Оболонському районі столиці: 43-річний киянин навмисне наїхав на пішохода, який заважав йому заїхати у двір житлового будинку.

Спочатку обвинувачений, намагаючись заїхати на автомобілі у двір житлового будинку, зламав шлагбаум, встановлений при в’їзді. На зауваження пішохода, який проходив поруч і заважав йому проїхати, водій навмисно скоїв на нього наїзд.

В результаті отриманих травм, а саме відкритої травми лівого ліктьового суглоба у вигляді перелому зі зміщенням уламків і закритої травми правої кисті, потерпілий отримав тілесні ушкодження середньої тяжкості.

За результатами слідства, водієві повідомлено про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 1 ст. 122 КК України. Обвинувальний акт спрямований до Оболонського районного суду Києва для розгляду по суті. Зловмиснику загрожує до 3 років позбавлення волі.

Читайте також:

Прокуратура завела справу на головного архітектора Києво-Святошинського району

За бійку з ветераном АТО генпрокурор відкрив кримінальну справу проти Киви

П’яного водія, з вини якого постраждало п’ятеро людей, засудили до 4 років