Уламки збитих російських ракет залишили родину без даху над головою.

Внаслідок сьогоднішньої ракетної атаки на Київ уламки збитих російських ракет впали у передмісті та залишили двох жінок з дитиною без житла. Про це повідомив Роман Недзельський.

  • Друзі, треба допомога!! Це будинок моєї колеги Viktoriia Susko . Під час сьогоднішньої ракетної атаки на Київ уламки збитих рашистських ракет впали у передмісті і залишили родину без житла. Можете допомогти грошима, кидайте сюди: 4149499161438104. І, ВАЖЛИВО, якщо маєте житло щоб тимчасово прихистити родину – напишіть Вікторії або мені. Бо зараз двом жінкам і дитині пропонують ночувати у спортзалі.

До того ж мер міста, Віталій Кличко, у соцмережах під час тривоги повідомив наступне:

  • Вибух у столиці. В Подільському районі. На Київ ще летять ракети.

Проте після її закінчення уточнив наявну інформацію про те, що в Києві – ушкоджень немає:

  • Уточнення. В Подільському районі було чутно гучні вибухи від роботи ППО поруч зі столицею. У Києві пошкоджених обʼєктів, будинків після ракетної атаки немає. Дякую нашим захисникам – силам ППО!

Вибух у Подільському районі: на Київ здійснили масовану ракетну атаку, ППО знищили «Кинджали» та «Калібри» - Вечірній Київ

У Київській мійській військовій адміністрації також повідомили про оперативну ситуацію після атаки на столицю.

Через певний час було уточнено інформацію щодо подальшої повітряної загрози на Київ на той момент (13:54).

Під час масованої атаки по Києву сьогодні, 16 червня, збили 12 ракет – шість «Калібрів» та шість «Кинджалів». Також ППО «приземлила» два БПЛА. Про це повідомили в Повітряних Силах ЗСУ.

Ми вже повідомляли, що поліція Київщини повідомила про наслідки ракетної атаки 16 червня, де в одному із районів Київщини пошкоджено приватні будинки. Також, прокуратурою повідомлено про розслідування фактів поранення мирних мешканців внаслідок цієї ж атаки.

За даними слідства, збройні сили країни-агресора здійснили чергову ракетну атаку на Київщину. Постраждала 82-річна жінка. Також поранення отримав водій автомобіля, який їхав по автодорозі.

Популярні новини зараз

До київських ТЦК СП вже доставлено понад 2300 ухилянтів — ЗМІ

На фронті під час виконання бойового завдання загинув військовий із Києва - Ярослав Соха

Пшонка-стайл. На Київщині привели до ладу особняк екс-генпрокурора-втікача і тепер продають його

Вбитий у київському фунікулері хлопець був учнем 10-го класу та займався футболом

Показати ще

В одному з районів області пошкоджено житлові будинки та магазин.

Сьогодні, як стало відомо, лідери африканських країн привезли до Києва «мирний план», який планують показати президенту Зеленському.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вшанувати Повітряні Сили — у Києві пропонують перейменування Повітрофлотського проспекту