Національне антикорупційне бюро і Спеціалізована антикорупційна прокуратура завершили розслідування у кримінальному провадження про завдання понад 115 млн грн шкоди комунальному об’єднанню «Київзеленбуд», в якому є 10 підозрюваних.

Про це повідомляють прес-служби органів, на які посилається “Слово і Діло”.

«24 січня прокурорами САП за матеріалами досудового розслідування, яке здійснювали детективи НАБУ, ухвалено рішення про завершення досудового розслідування у справі розкрадання понад 115 млн грн коштів комунального об’єднання «Київзеленбуд», – інформує САП.

У НАБУ додали, що наразі у справі такі підозрювані: колишній виконувач обов’язків начальника управління екології і природних ресурсів Київської міської ради; колишній позаштатний радник генерального директора КО «Київзеленбуд»; два ексгенеральні директори КО «Київзеленбуд»; заступник гендиректора з комерційних питань КО «Київзеленбуд»; начальник одного з відділів КО «Київзеленбуд» працівник одного із відділів КО «Київзеленбуд»; довірена особа позаштатного радника гендиректора «Київзеленбуду»; директор ТОВ і приватний підприємець.

За інформацією «Слово і діло» з власних джерел, у цій справі підозрюють: колишнього в.о. начальника управління екології і природних ресурсів КМР Андрія Мальованого; експозаштатного радника гендиректора КО «Київзеленбуд» Анатолія Халєєва; ексгендиректорів КО «Київзеленбуд» Михайла Наконечного і Наталію Бєлоусову; ексзаступницю гендиректора з комерційних питань КО «Київзеленбуд» Наталію Куракову; підприємця Вадима Кощія та ще чотирьох осіб.