Для покращення та оптимізації роботи з виборцями на масиві Відрадному була відкрита громадська приймальня депутата Київради Андрія Андрєєва за адресою вул. Миколи Шепелєва, 13 (вхід зі сторони вул. Новопольова).

«Радий повідомити, що тепер мешканці Відрадного матимуть змогу користуватись моєю громадською приймальнею на вирішення своїх побутових, житлово-комунальних та особистих питань. Ми відкриті абсолютно для кожного мешканця Солом’янського району», – зазначив депутат Київської міської ради Андрій Андрєєв.

Приймальня працює кожного робочого дня, з понеділка по п’ятницю (з 9.00 до 18.00). І кожен мешканець району за попереднім записом може отримати безкоштовну юридичну консультацію, залишити своє звернення або пропозицію з питань різного характеру або ж потрапити на особистий прийом депутата.

“Ми стараємось вирішити також й болючі соціальні питання. Саме тому мешканці з малозабезпечених сімей можуть подати заяву та супровідні документи на отримання матеріальної допомоги за міською цільовою програмою «Турбота. Назустріч киянам». В цьому їм допоможуть наші кваліфіковані працівники”, – наголошує депутат.

Додаткову інформацію щодо роботи приймальні можна отримати за телефонами: (044) 599-90-39 та (094) 899-90-39.

Довідково: згідно «Положення про громадську приймальню депутата Київської міської ради», затвердженого рішенням Київради №172/833 від 22.02.2007 громадська приймальня депутата Київської міської ради є формою роботи депутатів Київради з громадянами, об’єднаннями громадян, трудовими колективами підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності, органами державної влади та місцевого самоврядування, органами самоорганізації населення, розташованими на території міста Києва.

Читайте також:

На Солом’янці відкрили безкоштовну громадську пральню

На Солом’янці відкрили три нових футбольних поля

Солом’янському району пообіцяли нову залу для дзюдо