7 квітня мешканка Бучі із підтвердженим діагнозом на COVID-19 народила здорову дитину у пологовому будинку міста Біла Церква. Таку новину розмістив на своїй сторінці у Фейсбуці Бучанський міській голова Анатолій Федорук. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news.

Він висловив подяку лікарям Білоцерківського пологового будинку, які опікувались породіллям та побажав здоров’я немовляті та мамі.

“Життя продовжується!

Щойно отримав гарну новину від свого колеги з міста Біла Церква. Наша жителька, в якої був підтверджений коронавірус, сьогодні народила здорового хлопчика вагою 3 кг.

Хочу висловити слова вдячності лікарям Білоцерківського пологового будинку , своєму колезі Дикому Геннадію Анатолійовичу, який як батько цілий день опікувався породіллею , а також Камінському В‘ячеславу Володимировичу , провідному лікарю в галузі акушерства та гінекології України , за надані ним консультації та його професійний супровід.

Бажаю немовляті міцного здоров’я, а мамі – швидкого одужання!”, – написав міський голова.

Для пологового будинку Білої церкви це вже другий подібний випадок – на Київщині жінка із коронавірусом народила здорового хлопчика.

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

Для легких хворих на коронавірус створять тимчасові шпиталі: Ляшко

В Києві всіх хворих на пневмонію перевіряють на коронавірус