У піцерії MisterCat на вулиці Срібнокільській (Позняки) група молодих людей вчинила погром. Близько 10 осіб зайшли у середину, почали конфліктувати із відвідувачами, потім переключилися на персонал і почалась масова бійка. Але і цим не завершилося – після бійки молодики автівкою рознесли вхідні дверцята закладу. Про це повідомляє «Київ оперативний».

У результаті сутички між відвідувачами та працівниками піцерії постраждало вісім осіб. Крім того, молодики пошкодили майно ресторану і вхідні двері, розбивши їх на «БМВ».

Зазначається, що особу власника «БМВ» встановлено, ним виявився 39-річний мешканець столиці. Інших молодиків, причепних до погрому в піцерії розшукують.

«До поліції надійшла інформація про бійку в кафе на вулиці Срібнокільській у Дарницькому районі. Заявниця повідомила, що відвідувачі напали на співробітників приватної охоронної фірми, а також автомобілем пошкодили огорожу закладу.

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що група осіб грубо порушувала громадський порядок, що супроводжувалося особовою зухвалістю та винятковим цинізмом, а також пошкодила майно закладу і вхідні двері приміщення автомобілем «БМВ» та поїхала з місця події. Під час бійки в даному закладі отримали тілесні ушкодження вісім працівників закладу. Поліція встановила особу власника іномарки, ним виявився 39-річний киянин. Також встановлює інших осіб, причетних до правопорушення», – повідомляє пресслужба Національної поліції.

Нагадаємо, Грабіжник із соцмереж: поліцейські затримали зловмисника

Читайте також:

Злодюжку, який напав на вагітну жінку, засуджено до 8 років

В Києві вперше винесли вирок за домашнє насильство