Російські окупанти безжально обстріляли Херсон. У середу, 3 травня, ворог вдарив по залізничному вокзалу і влучив по пасажирському потягу.

Про це повідомляє Укрзалізниця, на яку посилається “Главред”.

Цей потяг мав вирушити до Львова та вивезти з Херсона 116 пасажирів. В результаті “прильоту” зруйновані пасажирські вагони. Російські окупанти серйозно поранили провідника, його рятують медики.

Пасажири, які повинні були сісти на цей поїзд перебували в укритті. У момент тривоги провідники не починали посадку.

“Поїзд до Львова зі 116 пасажирами на борту відправився з Херсона із затримкою 14 хвилин. Вагони з ушкодженнями в результаті обстрілу будуть оперативно замінені на станції Миколаїв. Просимо зберігати спокій і стежити за оголошеннями, залізниця всіх довезе до безпеки”, — йдеться в повідомленні.

На місце події одразу прибули рятувальники. Вони загасили вагони, які розбомбили окупанти.

Глава Офісу президента Андрій Єрмак заявив, що в результаті обстрілу Херсона була поранена дитина. Її госпіталізували у важкому стані.

За даними Офісу генпрокурора, в результаті обстрілу обласного центру загинули 12 людей, 22 – поранені. На території Херсонської області загинули ще 4 особи. Таким чином, станом на 16:30 3 травня кількість загиблих у Херсоні та області становить 16 людей.