Через загрозу поширення коронавірусу Київський національний університет ім. Тараса Шевченка з 10 березня скасовує всі масові заходи, закордонні відрядження викладачів, поїздки пересічних студентів та відвідини закладу іноземними групами науковців.  Про це повідомляє Хрещатик.news з посиланням на офіційний сайт КНУ.

“З метою запобігання захворювань, викликаних коронавірусом Covid-19, згідно з наказом ректора від 05.03.2020 та рекомендаціями Міністерства охорони здоров’я у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка з 10 березня 2020 року призупиняється: проведення масових заходів освітнього, наукового, соціального, спортивного та мистецько-розважального характеру в усіх корпусах та на території університету; направлення за кордон студентів, аспірантів, викладачів, науковців та співробітників; видача запрошень та прийом іноземних делегацій, груп, окремих іноземних громадян”, – повідомляється на сайті учбового закладу.

Нагадаємо, Головний санітарний лікар держави Віктор Ляшко на брифінгу в Нових Санжарах заявив, що в Україні будуть на карантин закриватися школи і скасовуватись масові заходи – концерти, змагання, виставки тощо. В Києві уже обмежили для батьків вхід до садочків і шкіл, а також мають кожного дня вимірювати дітям температуру.

Читайте також:

Чи готовий Київ до зустрічі із коронавірусом

З підозрою на коронавірус ізолювали ще двох чернівчан

Коронавірус в Чернівцях: перелякані містяни влаштували мітинг під будинком хворого (відео)