Відповідно рішення виконавчого комітету WMF, Київ оголосили містом-господарем, яке прийматиме чемпіонат світу з мініфутболу-2021. Україна виборола право проведення турніру в сенегальського Дакара.
Для своєчасної і належної підготовки до проведення у Києві чемпіонату світу з мініфутболу у 2021 році утворено відповідний організаційний комітет, який очолив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник. Про це повідомляє пресслужба КМДА.

Очільник комітету зазначив, що Київ має всі можливості для проведення світового спортивного змагання на найвищому рівні.

«Ми маємо всі можливості для проведення світового чемпіонату з мініфутболу на найвищому рівні. Як ви знаєте, у червні 2021 року столицю відвідають 32 найкращі команди світу з мініфутболу. А з ними і велика кількість уболівальників, які мають відчути нашу гостинність і комфортні умови відпочинку та проживання. Тож ми вже розпочинаємо підготовку», – сказав Микола Поворозник.

Повідомляється, що організаційний комітет із питань підготовки та проведення чемпіонату, зокрема, узгоджуватиме дії структурних підрозділів Київської міської державної адміністрації, районних державних адміністрацій, столичних підприємств, установ і організацій усіх форм власності.

Нагадаємо, На початку грудня на Березняках відкриють одну з найкращих тренувальних баз в Україні

Читайте також:

У Києві відкрили новий сучасний спортивний зал тхеквондо

Повне оновлення: після реконструкції відкрився стадіон Русанівець