Києво-Печерську лавру закрили на карантин для прочан і вірян. Про це повідомляє Хрещатик.News з посиланням на офіційний сайт Києво-Печерської лаври.

“У зв’язку з поширенням на території України інфекційного захворювання COVID-19 були посилені карантинні заходи. Через це в Свято-Успенській Києво-Печерській Лаврі з цього моменту і до офіційного закінчення національного карантину богослужіння будуть звершуватися в закритому режимі (з онлайн-трансляцією), без участі парафіян і прочан”, – йдеться у повідомленні.

Пресслужба лаври повідомляє, що монастирська братія продовжує цілодобово молитися за тих, хто захворів на цю недугу, а записки на поминання приймає онлайн.

“Переконливе прохання для всіх прихожан Лаври і всіх православних християн з розумінням поставитися до даного обмежувального заходу. Як і раніше, в період карантину в Лаврі звершуються всі уставні богослужіння і проводиться відеотрансляція богослужінь великих свят, суботніх та недільних днів, Страсної седмиці”, – зазначають у монастирі.

Нагадаємо, про кількість померлих від COVID-19 в Києві та Великдень в умовах карантину розповідав Віталій Кличко

Долучайтесь до нашого каналу у телеграм

Уподобайте нашу сторінку в Фейсбуці.

Читайте також:

Карантин суворий: в Києві патрулюють дитячі майданчики та сквери

Через карантин у безоплатній відпустці опинилось пів мільйона киян: Кличко

На вулицю із паспортом, та не більш, ніж у двох: які нові обмеження затвердив Уряд