Найкращі фестивалі літа в столиці України вже позаду, однак не варто сумувати, адже вихідні обіцяють бути не менш цікавими, ніж попередні тижні.

Цікаві театральні постановки, вечори в затишній компанії та яскраві ярмарки чекають вас у Києві вже завтра та в неділю!

Summer Time. “Компроміс” Сергій Довлатов

Театр “Актор”

20 липня, 20:00

Вартість: 200 гривень

Творчість письменника Сергія Довлатова не задарма користується народною любов’ю. Тут й гостро-соціальні пасквілі, що настільки точно передали ментальність і психологію звичайної людини, і гумористичні оповідання, такі непередбачувані, парадоксальні. “Компроміси” – це збірка 12-ти епізодів з життя радянського журналіста, якому доводиться йти на компроміси з владою і продиратися крізь всі кола бюрократичного пекла. Але розповіді Довлатова не викликають негативних емоцій, все-таки неможливо самотужки протистояти харизмі письменника і його тонкому почуттю гумору. Читати оповідання зі сцени будуть випускниці театральної школи “Надзавдання” Ганна Степанюк і Катерина Вишневська.

Summer Time. “Компроміс” Сергій Довлатов

ZAKAT на Всі.Свої D12

D12

20 липня, 18:30

Вартість: 400 гривень

Зустріти “Zakat” на найбільшій літній терасі столиці, у теплій компанії, з музикою сучасних виконавців – виглядає як чудовий план! Забронюйте столик просто неба, замовте смачні коктейлі, духмяний кальян і насолоджуйтеся теплим вечором! Про культурну частину розповімо трохи докладніше: лейбл Letti Music prod. і співачка SHY презентують нові танцювальні хіти, а фонд “Tabletochki” готує благодійну виставку робіт відомих українських художників. І хвилинка прекрасного: після заходу сонця у небо над Києвом запустять більше сотні небесних ліхтариків.

Популярні новини зараз

У столиці відкрили пам’ятник митрополиту УАПЦ Василю Липківському

Після протестів на Вокзальній площі через закриття ринку "Яма", чиновники взялись пояснювати необхідність реконструкції

Став відомий рейтинг найсильніших та найслабших шкіл Києва за результатами НМТ 2023

На Одеській трасі під Києвом навесні 2024 планують відкрити новий ТРЦ

Показати ще


ZAKAT на Всі.Свої D12

Summer Craft Beer Fest

ПК “Куренівка”

20 липня, 12:00

Вартість: 150 гривень

20 липня у палаці культури Куренівка відбудеться сьомий Всеукраїнський фестиваль крафтових броварень Summer Craft Beer Fest. Унікальна подія для Києва, де в одному місці зібрано неймовірну кількість сортів авторського пива від найкращих українських броварень. Вам подобається смак хмелю, солоду? Хочете скуштувати щось новеньке, почати відрізняти стаут від елю? Summer Craft Beer Fest зможе довести, що крафтове пиво – це своєрідний витвір мистецтва, у який митці, які намагаються відкрити нові смаки, вкладають усю свою любов до пивоваріння.

Summer Craft Beer Fest

Казки

Будинок звукозапису Українського радіо

19 липня, 19:00

Вартість: 120-460 гривень

Kyiv Symphony Orchestra разом з головним диригентом Луїджі Гаджеро запрошують на останній концерт цьогорічного сезону, де містична музика допоможе потрапити у казкові світи. Але ці казки – для дорослих, вони охоплюють важливі для кожної, особливо – творчої, людини теми кохання і смерті. Концертна програма складається з “Гуцульських триптихів” Мирослава Скорика, “Жар-птиці” Ігоря Стравінського і двох частин Бела Барток: “Румунські народні танці”, які композитор особисто записав у селах Трансільванії, і концертну версію балету “Чудесний мандарин op.19”.


Казки

Кураж Базар: This is America

19-й павільйон ВДНГ

20-21 липня, 11:00

Вартість: 50-500 гривень

Агов, добрі люди, незабаром у 19-го павільйоні ВДНГ закінчиться посадка на лайнер авіакомпанії Кураж-Базар з напрямком “Україна – Америка”. Ця пригода охопить головні атрибути західного світу: ковбої, Дикий Захід, гламур, Велике Яблуко aka Нью-Йорк, нічне життя Лос-Анджелеса, азарт і гра з фортуною у Лас-Вегасі, океан і тепло Маямі. Щоб отримати повний експірієнс від Кураж-Базару, треба обійти усі можливі розваги: не впасти з бика на родео, зізнатися у коханні американським серіалам, закохатися з першого погляду та одружитися у Лас-Вегасі, скуштувати м’ясо на американському барбекю, виграти та не впасти під час змагання у beer pong – і багато іншого, враховуючи барахолку, де на вас чекають 350 продавців, і 40 ресторанів на фудкорті.

Кураж Базар: This is America