Через спалах коронавірусу в Італії, де захворіло вже близько 220 людей і троє літніх італійців померло, МЗС України не рекомендує відвідувати країну. А рейси, які прибувають з італійських міст до аеропортів “Борисполь” та “Київ” (це близько 20 рейсів на добу) ретельно перевірятимуть. Прикордонники разом зі спеціалістами МОЗ тестуватимуть пасажирів на наявність підвищеної температури.

Державна прикордонна служба України повідомляє, що перевірка на симптоми захворювання у столичних аеропортах вводиться відсьогодні, з 20.00.

“Перевірка температури тіла людей, які прямують із Італії у міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення «Тиса» розпочнеться зранку 25 лютого 2020 року”, – зазначає Сергій Дейнеко, голова Держприкордонної служби.

Нагадаємо, з потягу Київ-Москва зняли жінку з підозрою на коронавірус: інших пасажирів направили на карантин. Проте у громадянки Китаю коронавірусу виявлено не було.

Читайте також:

Хворих на коронавірус лікуватимуть в Олександрівській лікарні: як саме

Про стан евакуйованих з Уханя повідомлятимуть кожного дня: РНБО

“Спаліть цей санаторій!”: під час сутичок у Нових Санжарах травмовано десятеро людей, розбиті вікна в автобусах (відео, фото)